Nr oferty: StPr/22/0558Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Brodnicy
Warunki pracy i płacy | |
Miejsce pracy: | Brodnica, powiat: brodnicki, woj: kujawsko-pomorskie |
Opis zadań: | przygotowywanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potrwa przez kuchnię; obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy; gastronomiczny rozbiór mięsa; wykonywanie różnego rodzaju potrwa zgodnie z poleceniem kucharza; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego; dbanie o dostępność środków czystości w kuchni na zapleczu sanitarnym; czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg i maszyn; zmywanie naczyń po zakończonym dniu pracy; doraźna pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom |
Rodzaj umowy: | Nie dotyczy |
Wymiar etatu: | 1 |
Zmianowość: | jedna zmiana |
Liczba godzin pracy w tygodniu: | 40 |
Data rozpoczęcia: | 15.07.2022 |
Stypendium brutto: | 1 565 PLN |
System wynagradzania: | |
Wymagania konieczne | |
Wykształcenie: |
|
Pozostałe wymagania | |
Inne wymagania: | staż dla kobiety powyżej 50 roku życia; pracodawca nie ma wymagań względem wykształcenia |
Dane pracodawcy: | |
Pracodawca: | kontakt przez PUP |
Sposób aplikowania: | za pośrednictwem urzędu |
Adres: | Żwirki i Wigury 3, 87-300 Brodnica, powiat: brodnicki, woj: kujawsko-pomorskie |
Osoba do kontaktu: | Emilia Kozikowska |
Numer telefonu: | 566498940 w. 942 |
E-mail: | |
Język aplikacji: | polski |
Wymagane dokumenty: | skierowanie z PUP |
Sposób kontaktu przekazania dokumentów: |